nieuws

SRAM opent nieuw Europees hoofdkwartier

algemeen

SRAM opent nieuw Europees hoofdkwartier

NIJKERK – Op slechts een paar kilometer afstand van het ‘oude’ kantoor heeft SRAM Europe een nieuw kantoorpand betrokken. Het verschil is groot, het nieuwe onderkomen is een modern pand van waaruit de Europese distributie van onderdelen uitstekend kan worden aangestuurd.

NIJKERK – Op slechts een paar kilometer afstand van het ‘oude’ kantoor heeft SRAM Europe een nieuw kantoorpand betrokken. Het verschil is groot, het nieuwe onderkomen is een modern pand van waaruit de Europese distributie van onderdelen uitstekend kan worden aangestuurd.

SRAM Europe heeft zo’n 15 jaar in het oude pand in Amersfoort gebivakkeerd, maar was daar nu wel serieus uitgegroeid. Ook kon in het oude pand het SRAM Service Center (Dealer Service Direct) niet worden opgetuigd volgens de standaarden van SRAM International.

In het nieuwe hoofdkantoor in Nijkerk kan dit prima. Twee fulltime servicemonteurs handelen de service en garantie af in een state-of-the-art werkplaats. Alle onderdelen liggen voor het grijpen, en om de hoek is een klein magazijn voor de snelle bevoorrading. Dealers kunnen via het 008 telefoonnummer direct contact opnemen met DSD voor hun service en garantieafhandeling voor alle SRAM-producten. Hiervoor kunnen dealers overigens ook contact opnemen met hun distributeur.

De nieuwe state-of-the-art werkruimte biedt ook alle mogelijkheden voor de tweede fase van het DSD programma, namelijk het trainen van SRAM-dealers. Er zijn werkplekken ingericht voor 12 monteurs tegelijk. De trainingen worden ondersteund met grote flat screens waarop de technische documenten en instructievideo’s te zien zijn. Verder is er valkbij nog een showroom, lunchroom en presentatie/vergaderruimtes.

In Nijkerk werken 30 medewerkers. De begane grond is geheel ingericht voor dealersupport. De overige twee verdiepingen herbergen sales, marketing, financiën, HR, IT en het management, evenals een opslagruimte voor nieuwe onderdelen en samples.

Meer over SRAM

Reageer op dit artikel