nieuws

Mede-oprichter Wilmar overleden

algemeen

Mede-oprichter Wilmar overleden

DRIEBERGEN – Afgelopen dinsdag 28 september is Martin Blokdijk, mede-oprichter van Wilmar, op 56 jarige leeftijd overleden. Zijn overlijden kwam niet geheel onverwacht omdat hij al langere tijd ziek was. Martin was mede-oprichter van Wilmar bv en WilMar Info Systems bv. Deze bedrijven zijn in 2002 verkocht aan het RDC. Tevens was hij mede-oprichter van Sure-IT bv.

DRIEBERGEN – Afgelopen dinsdag 28 september is Martin Blokdijk, mede-oprichter van Wilmar, op 56 jarige leeftijd overleden. Zijn overlijden kwam niet geheel onverwacht  omdat hij al langere tijd ziek was. Martin was mede-oprichter van Wilmar bv en WilMar Info Systems bv. Deze bedrijven zijn in 2002 verkocht aan het RDC. Tevens was hij mede-oprichter van Sure-IT bv.

Hij was de bedenker en stuwende kracht van het TIS (Tweewieler Informatie Systeem), ABC progrogramma (AGU Bestel catalogus) de eerste versie van KOBS (Kruitbosch bestelsysteem), de eerste programmeur van het Wilmar2000 programma en nog vele andere automatiseringsprojecten binnen de branche. In februari heeft Martin vanwege zijn gezondheid al een stap teruggedaan en zijn aandeel in de zaak overgedaan aan Robbin Biesheuvel.

Volgens Wilfred Furster van Wilmar was Martin was altijd een man met een visionaire kijk: “Hij heeft veel voor ons bedrijf betekend. Als collega maar bovenal als vriend zullen wij hem enorm missen. Wij wensen Erna, de kinderen en zijn naaste familie veel sterkte toe met het verwerken van het verlies.”

Gelegenheid tot condoleren is er op zaterdag 2 oktober van 14.00 tot 14.45 uur in Rouwcentrum Van Tellingen, Jufferstraat 1 te Zeist. De uitvaart vindt plaats op maandag 4 oktober om 15.30 uur in Crematorium Den en Rust, Frans Halslaan 27 in Bilthoven.

Reageer op dit artikel