nieuws

Distributie CORRATEC gestopt voor België en Nederland

algemeen

Distributie CORRATEC gestopt voor België en Nederland

WEELDE (B) – Groothandel en importeur Van Tilburg (België) is sinds 2006 de invoerder voor het merk Corratec in België en Nederland. Directeur Kristof van Tilburg heeft per direct besloten de verdeling van het merk stop te zetten.

WEELDE (B) – Groothandel en importeur Van Tilburg (België) is sinds 2006 de invoerder voor het merk Corratec in België en Nederland. Directeur Kristof van Tilburg heeft per direct besloten de verdeling van het merk stop te zetten.

De reden hiervan is een aantal belangrijke factoren in de samenwerking met Corratec. Van Tilburg: “Helaas hebben enkele van onze dealers al eerder ervaren welke problemen er zijn. Jammer genoeg zitten we met de fabrikant niet (meer) op dezelfde golflengte wat betreft serviceopvolging, marketing en prijssetting en slagen we er niet in om deze belangrijke factoren in orde te brengen om de stabiliteit en de groei van het merk te creëren.”

Met deze beslissing gaat Van Tilburg de focus volledig terugleggen op de fietsgroothandel en de uitbreiding ervan.

Reageer op dit artikel