nieuws

Polar samen met Nike

algemeen

Polar samen met Nike

Polar introduceert in samenwerking met Nike de Polar WearLink+ borstband die werkt met het Nike+ systeem. Deze nieuwe borstband werkt met de Nike+ SportBand en de Nike+ iPod Sport Kit.

Polar introduceert in samenwerking met Nike de Polar WearLink+ borstband die werkt met het Nike+ systeem. Deze nieuwe borstband werkt met de Nike+ SportBand en de Nike+ iPod Sport Kit.

De comfortabele borstband heeft een hoog draagcomfort en deze zendt de hartslag draadloos naar de iPod 5th generation, in combinatie met de Nike+ iPod Sport Kit of de Nike+ SportBand. Trainen sporters met de Nike+ SportBand, dan zien zij tijdens de training het aantal hartslagen per minuut op de SportBand. Trainen Nike+ gebruikers met hun Nike+ iPod, dan krijgen zij gesproken feedback over het aantal hartslagen per minuut. Na de training kunnen zij de hartslaggegevens overdragen naar de webservice nikeplus.com.

De nieuwe Polar WearLink+ borstband Nike+ is tevens compatibel met Polar trainingscomputers die gebruikmaken van 5 kHz technologie. Dit maakt het mogelijk om zowel met  het Nike+ systeem als een Polar trainingscomputer te trainen. Beiden kunnen op hetzelfde moment gebruikt worden.

Reageer op dit artikel