nieuws

Licentie Scuderia FERRARI voor Kubbinga

algemeen

Licentie Scuderia FERRARI voor Kubbinga

VOLENDAM – CH.H.Kubbinga BV. (Kubbinga Trading BV./E & L Cycles) heeft in samenwerking met de Italiaanse firma SPHERA S.R.L, de officiële licentie gekregen van Scuderia FERRARI voor fietsen. Kubbinga is hiermee de internationale geautoriseerde leverancier van de Scuderia FERRARI fietsen collectie.

VOLENDAM – CH.H.Kubbinga BV. (Kubbinga Trading BV./E & L Cycles) heeft in samenwerking met de Italiaanse firma SPHERA S.R.L, de officiële licentie gekregen van Scuderia FERRARI voor fietsen. Kubbinga is hiermee de internationale geautoriseerde leverancier van de Scuderia FERRARI fietsen collectie.

Het assortiment bestaat uit:

  • Kinderfietsen van 12 tot 24 inch.
  • Houten loopfietsen 12 inch.
  • Kinderfiets / skate helmen.
  • Skate beschermset.

Meer informatie en details volgen op korte termijn voor en geïnteresseerden in de verkoop van het Scuderia FERRARI assortiment, kunnen informatie verkrijgen bij Kubbinga.

Ook te zien op de Eurobike, hal B2, standnummer 308.

Reageer op dit artikel