nieuws

Klant Fietswereld Roy Seine wint Moederdagactie

algemeen

Klant Fietswereld Roy Seine wint Moederdagactie

BREDA – Een klant van Fietswereld Roy Seine is winnaar van de Fietswereld Moederdagactie. Roy Seine kon aan mevrouw M. ten Dam uit Wijhe een waardecheque voor 250 euro aan bloemen en planten overhandigen. Bij aanschaf van een nieuwe fiets tijdens de actieperiode van de Fietswereld moederdagfolder van mei 2010 was deze prijs te winnen.

BREDA – Een klant van Fietswereld Roy Seine is winnaar van de Fietswereld Moederdagactie. Roy Seine kon aan mevrouw M. ten Dam uit Wijhe een waardecheque voor 250 euro aan bloemen en planten overhandigen. Bij aanschaf van een nieuwe fiets tijdens de actieperiode van de Fietswereld moederdagfolder van mei 2010 was deze prijs te winnen.

Meedoen kon door via de website van www.fietswereld.nl het prijsvraagformulier in te vullen en in te sturen naar het hoofdkantoor. De bloemen waardecheque werd door eigenaar Roy Seine op 13 augustus op feestelijke wijze overhandigd. Mevrouw ten Dam was  bijzonder blij met de mooie prijs en kan vanaf heden haar waardecheque besteden bij ‘Tuinland’ in Wijhe.

Reageer op dit artikel