nieuws

ASSOS kniebroeken

algemeen

ASSOS kniebroeken

Deze herfst brengt ASSOS twee nieuwe kniebroeken uit: de tK.434 en de tK.607. De constructie van beide modellen is gebaseerd op het skelet van de ASSOS S5 shorts, en sluit dus anatomisch aan bij de ASSOS zomerbroeken. De kniebroeken maken deel uit van de ASSOS Campionissimo lijn en hebben een nieuw ontworpen patroon, nieuw ontworpen stoffen, nieuwe S5 zemen en een geraffineerd assemblage proces.

Deze herfst brengt ASSOS twee nieuwe kniebroeken uit: de tK.434 en de tK.607. De constructie van beide modellen is gebaseerd op het skelet van de ASSOS S5 shorts, en sluit dus anatomisch aan bij de ASSOS zomerbroeken. De kniebroeken maken deel uit van de ASSOS Campionissimo lijn en hebben een nieuw ontworpen patroon, nieuw ontworpen stoffen, nieuwe S5 zemen en een geraffineerd assemblage proces.

Voor gebruik in de lente en vroege herfst is er de tK.434. Deze kniebroek is opgebouwd uit 13 panelen, vier verschillende stoffen en zeven componenten die allemaal zorgvuldig ontworpen en verwerkt werden. De tK.434 wordt met de hand geassembleerd en ondergaat niet minder dan 34 assemblage stappen door vier verschillende mensen voordat hij klaar is. Type A.434 compressie Spandex, bekend van de ASSOS zomerboeken, is het belangrijkste materiaal dat gebruikt wordt in deze broek. In de zone rond de knie werd bijzondere aandacht besteed aan het wegwerken van drukpunten en het vermijden van rotatie wrijving. Het kniepaneel werd uitgevoerd in de warmere RXQ stof voor extra bescherming van de knieën.

De tK.607 variant van deze broek wordt aangeraden voor gebruik in de lente, late herfst of vroege winter. Deze kniebroek is opgebouwd uit 13 panelen, vijf verschillende stoffen en zeven componenten. De belangrijkste stof die in de tK.607 gebruikt word is een verbeterde versie van de ASSOS RX stof, een warme microvezel stof van het fleece type die binnenin geborsteld is. ‘Verbeterd’ betekent in dit geval dat de stof licht robuuster is in combinatie met de nieuwe RXQ stof. Een 3D structuur met interne luchtkanalen creëert een micro luchtkussen net naast de huid, waardoor warmte beter wordt vastgehouden terwijl volume en dikte van de stof beperkt blijven. Naast het gebruik van nieuwe stoffen ontwierp ASSOS ook een nieuwe pasvorm. De buik van de tK.607 heeft een hoog gepositioneerd stratagonUltra dubbelgelaagd airBlock paneel voor een efficiëntere isolatie van de blaas en het onderlichaam tegen koude.

Beschikbare maten: S tot TIR.
Consumentenprijs van de tK.434 : € 169,-.
Consumentenprijs van de tK.607 : € 179,-
Verkrijgbaar vanaf september 2010.

Reageer op dit artikel