nieuws

20 jarig jubileum Augusta

algemeen

20 jarig jubileum Augusta

Met een grootse herhaling van het Business&Fun Event van vorig jaar op maandag 13 september 2010 viert Augusta (BBB) zijn 20 jarig bestaan. Op het event zal het tevens de nieuwe strategie en de productontwikkelingen voor 2011 presenteren.

LEIDEN – Met een grootse herhaling van het Business&Fun Event van vorig jaar op maandag 13 september 2010 viert Augusta (BBB) zijn 20 jarig bestaan. Op het event zal het tevens de nieuwe strategie en de productontwikkelingen voor 2011 presenteren.

In de eerste paar maanden van dit jaar heeft BBB een omzetstijging van ruim 20% gerealiseerd. De hoge uitleveringsgraad is één van de belangrijkste redenen voor deze omzetstijging.

In het lopende jaar 2010 is de uitleveringsgraad nog steeds bijna 100%. Marc Roelofsen: “Ook de komende maanden verwachten wij dit percentage te kunnen vasthouden. De hoge uitleveringsgraad is vooral te danken aan ons professionele, betrouwbare en dynamische voorraadbeheersysteem.”

Een van de stappen voor professionalisering is automatisering. Onlangs heeft BBB samen met Vendit VMSII hierin opnieuw grote stappen gezet. Roelofsen: “Met deze stappen kunnen dealers niet alleen bestellingen foutloos en snel doorvoeren, maar ook leveringen en facturen direct en accuraat controleren. Dankzij de dagelijkse artikelimport beschikken ze op deze manier bovendien altijd over up-to-date artikelinformatie, kan men onze voorraad bekijken en pakbonnen elektronisch inlezen. Dit alles om onze dealers nog beter van dienst te kunnen zijn.”

Dealers kunnen een afspraak maken voor deelname aan het event. Neem dan contact op met de BBB-accountmanager. Er zijn nog maar een beperkt aantal toegangskaarten beschikbaar.

Reageer op dit artikel