nieuws

Weblogs Tweewieler.nl nu achter een inlog

algemeen

Weblogs Tweewieler.nl nu achter een inlog

DOETINCHEM – Eindelijk is het zover. Lezers van de Tweewieler.nl die de weblogs van Ron Haker of de gastbloggers willen lezen of daarop reageren moeten eerst inloggen. Daarmee komt een lang gekoesterde wens van veel weblogbezeoekers uit.

DOETINCHEM – Eindelijk is het zover. Lezers van de Tweewieler.nl die de weblogs van Ron Haker of de gastbloggers willen lezen of daarop reageren moeten eerst inloggen. Daarmee komt een lang gekoesterde wens van veel weblogbezeoekers uit.

Wie de weblogs wil kunnen lezen moet eerst inloggen met een e-mailadres en een zelf bedacht wachtwoord. Wie nog geen account heeft kan die aanmaken en heeft daarvoor zijn abonneenummer nodig, dat terug te vinden is op het adreslabel van het magazine Tweewieler.

“Daarmee werpen we een drempel op voor websitebezoekers van buiten de branche, want die zijn niet op Tweewieler geabonneerd. Het verzoek om de weblog achter een inlog te zetten kwam dermate vaak, dat we daar niet aan voor bij konden gaan,” zegt Arnauld Hackmann, hoofdredacteur van Tweewieler.

“In principe zijn we er geen voorstander van om een deel van de content achter een inlog te zetten, omdat het altijd ons uitgangsprincipe geweest is om de website zo laagdrempelig mogelijk te houden. Maar ondernemers hebben regelmatig de wens geuit om vrijuit van gedachten te kunnen wisselen, zonder dat niet-branchegenoten kunnen meelezen. Aan die wens hebben we nu gehoor gegeven.”

Reageer op dit artikel