nieuws

Raboshirt Ride for the Roses

algemeen

Raboshirt Ride for the Roses

ALKMAAR – Ter ere van de Tourstart in Rotterdam heeft de Rabo Wielerploeg samen met AGU een speciale editie van het Rabo wielershirt ontwikkeld met de logo’s van Ride for the Roses, Le Grand Départ en de naam van de renner.

ALKMAAR – Ter ere van de Tourstart in Rotterdam heeft de Rabo Wielerploeg samen met AGU een speciale editie van het Rabo wielershirt ontwikkeld met de logo’s van Ride for the Roses, Le Grand Départ en de naam van de renner.

De gesigneerde shirts en meer unieke items worden geveild via Rabosport.nl . De opbrengst komt ten goede aan Ride for the Roses. Ook te bestellen op Rabosport webshop.

AGU is nog meer actief  geweest rond de Tourstart. Een dag voor de start van de Tour de France, op 2 juli, , vond het NK wielrennen voor journalisten op het proloogparcours van de Tour plaats. Als leverancier van de rood-wit-blauwe overwinningstruien eindigde AGU op het podium.

En natuurlijk speelt AGU handig in op de Tourgekte. Het gele AGU Rabo wielershirt is bij AGU-dealers verkrijgbaar.

Meer over AGU leest u hier

Reageer op dit artikel