nieuws

MET helm Liquigas

algemeen

MET helm Liquigas

Een van de sponsor van de Liquigas wielerploeg is ook dit jaar MET. Je ziet daarom de MET helmen regelmatig voorbij komen tijdens de Tour de France.

Een van de sponsor van de Liquigas wielerploeg is ook dit jaar MET. Je ziet daarom de MET helmen regelmatig voorbij komen tijdens de Tour de France.

Ivan Basso won er zelfs de laatste editie van de Giro d’ Italia mee. De Liquigas renners dragen de MET Sine Thesis – team edition. Deze zijn in een beperkte oplage in omloop. Het is het topmodel van MET en heeft door de virtuele ontwikkeling slechts voor 20% contact met het hoofd. In combinatie met de gebruikte ‘morpho gel’ pads zorgt dit voor een perfecte pasvorm en blijft het hoofd onder diverse omstandigheden heerlijk koel. De distributeur van MET helmen in Nederland is Kruitbosch Cycle Universe.

Reageer op dit artikel