nieuws

Dextro Energy Carbo Mineral

algemeen

Dextro Energy Carbo Mineral

Vooral tijdens de zomer is het van groot belang voldoende te drinken, zeker tijdens het sporten. Met de nieuwe Dextro Energy Carbo Mineral drinks zijn de prestaties goed op peil te houden.

Vooral tijdens de zomer is het van groot belang voldoende te drinken, zeker tijdens het sporten. Met de nieuwe Dextro Energy Carbo Mineral drinks zijn de prestaties goed op peil te houden.

De Dextro Energy Carbo Mineral drink is een hypotone drank (lage concentratie, daardoor snel en makkelijk te verwerken door de maag). Dextro Carbo Mineral Drink is een prestatiebevorderende energie-elektrolyt drank met een werkzame energie formule voor gebruik voor en tijdens het sporten. Het hypotone recept garandeert snelle opname in het bloed en het lichaam. De mineraalstoffen magnesium, natrium en kalium ondersteunen de spierfunctie en de vochtregulering. De Carbo Mineral Drink is verkrijgbaar in twee smaken, Fruit Mix en Red Orange geleverd in een zakje van 56 gram, precies genoeg voor één 750ML bidon.
Informatie: Rivo Sports
 
Meer nieuws over Rivo Sports vindt u hier

Reageer op dit artikel