nieuws

Bike Expo 2010 groeit in internationale rol

algemeen

Bike Expo 2010 groeit in internationale rol

MÜNCHEN – De tweede Bike Expo in München is een verbeterde versie gebleken van die van vorig jaar. Dat is de mening van diverse exposanten op de Beierse beurs, die dankzij de rust alle tijd biedt voor goede gesprekken tussen exposanten en hun klanten. MET FOTO-IMPRESSIE!

MÜNCHEN – De tweede Bike Expo in München is een verbeterde versie gebleken van die van vorig jaar. Dat is de mening van diverse exposanten op de Beierse beurs, die dankzij de rust alle tijd biedt voor goede gesprekken tussen exposanten en hun klanten.

De vakbeurs in München is in omvang lichtelijk gegroeid is ten opzichte van vorig jaar. Dankzij een ruime opzet telde het evenement drie expositiehallen en een buitenterrein. Ook in bezoekersaantallen heeft Bike Expo het beter gedaan dan vorig jaar.

Verspreid over de beursdag kwamen in 5700 vakbezoekers en ruim 20.000 consumenten op bezoek. Dat is een stijging in bezoekersaantallen van 14%. Volgens de beursorganisatie groeide het internationale karakter van de beurs eveneens tot 24% buitenlandse vakbezoekers.

Een waardevolle toevoeging aan Bike Expo was de Brandnew expositie, waar deelnememers en winnaars van deze awardwedstrijd zich presenteerden. In tegenstelling tot veel andere beurzen geen expositie van louter en alleen de genomineerde of winnende producten, maar uniforme stands, waar afgevaardigden van de merken zelf ook staan om hun producten persoonlijk toe te lichten.

Volgens de beursorganisatie is het aantal exposanten ten opzichte van vorig jaar gegroeid en telt nu meer dan 350 deelnemers. Onder de nieuwkomers zitten bekende namen als Cannondale, Cratoni, De Rosa, Mavic, BH Bikes, Gazelle, Peugeot en Riese&Müller.

KLIK HIER VOOR EEN FOTO-IMPRESSIE VAN BIKE EXPO 2010

Reageer op dit artikel