nieuws

Verandering management Trek Amersfoort

algemeen

Verandering management Trek Amersfoort

AMERSFOORT – Trek Bicycle Corporation heeft bekendgemaakt dat David van Dyck, General Manager van de vestiging van Trek in Amersfoort in Engeland gaat werken als Senior Project Manager voor de Europese vestiging. Petra de Fluiter gaat David Van Dyck opvolgen als de nieuwe General Manager voor Trek in Amersfoort.

AMERSFOORT –  Trek Bicycle Corporation heeft bekendgemaakt dat David van Dyck, General Manager van de vestiging van Trek in Amersfoort in Engeland gaat werken als Senior Project Manager voor de Europese vestiging. In deze nieuwe functie zal David van Dyck nauw samenwerken met directeur Malcolm Davies om bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling en ondersteuning van de snel groeiende Trek-organisaties in Europa.

Petra de Fluiter gaat David Van Dyck opvolgen als de nieuwe General Manager voor Trek in Amersfoort. Petra begon in 2004 bij Trek en was sinds 2007 controller van het Europese kantoor. Voordat Petra bij Trek kwam, was zij werkzaam bij SRAM als hoofd van de financiële afdeling. Voor die tijd heeft zij haar eigen adviesbureau gehad. Met meer dan zes jaar ervaring bij Trek, negen jaar ervaring totaal in de fietsenbranche en een goed team om haar heen, hoopt Petra bij te dragen aan een verdere groei en ontwikkeling van Trek. In een reactie op deze aankondiging zegt Petra de Fluiter: "Er gebeurt heel veel in de fietsenindustrie en er zijn enorme kansen en mogelijkheden voor de toekomst. Ik heb er erg veel zin in samen te werken met het team in de Benelux. Het is een eer en een grote verantwoording, en ik kijk uit naar deze uitdaging.”

Meer nieuws over Trek vindt u hier

Reageer op dit artikel