nieuws

Tour d’ IJsselmeer met Kruitbosch

algemeen

Tour d’ IJsselmeer met Kruitbosch

ZWOLLE – Een groep van vijftien Kruitbosch Cycle Universe collega’s heeft vorige week een enorme fietsronde afgelegd langs het IJsselmeer. Een pittige tocht van maar liefst 290 kilometer werd succesvol door hen volbracht.

ZWOLLE – Een groep van vijftien Kruitbosch Cycle Universe collega’s heeft vorige week een enorme fietsronde afgelegd langs het IJsselmeer. Een pittige tocht van maar liefst 290 kilometer werd succesvol door hen volbracht.

Om 5.00 uur was het startschot bij het Kruitbosch pand in Zwolle. Via de dijk Lelystad-Enkhuizen, Noord-Holland, de Afsluitdijk, Friesland en de polder fietsten de mannen weer terug naar Zwolle. Met hulp van de gunstige wind lag de gemiddelde snelheid boven de 30 kilometer per uur. Deze tocht werd mede mogelijk gemaakt door de sponsors Topeak, Ergon, MET, Schwalbe, Shimano, Maxim, VKF Renzel en Stunned All Terrain Media.

Reageer op dit artikel