nieuws

Ria Wittenberg (Bovemij) wint VEM Golf Open 2010

algemeen

Ria Wittenberg (Bovemij) wint VEM Golf Open 2010

LIERE – De tweede editie van de VEM Golf Open is op naam geschreven door Ria Wittenberg, die met 41 punten in de wedstrijd als beste uit de bus kwam. Aan het door Vendit, ENRA en Merida (VEM) georganiseerde toernooi namen circa 150 ondernemers deel.
MET FOTO-IMPRESSIE!

LIERE – De tweede editie van de VEM Golf Open is op naam geschreven door Ria Wittenberg, die met 41 punten in de wedstrijd als beste uit de bus kwam. Aan het door Vendit, ENRA en Merida (VEM) georganiseerde toernooi namen circa 150 ondernemers deel.

Het succes van de eerste editie smaakte naar meer en heeft Peter Koperdraad (Merida), Eric van Jarwaarde (Vendit), Alfred Quanz en Gerard van Alewijn doen besluiten van dit sportieve evenement een jaarlijkse happening te maken.

Evenals vorig jaar was Golf & Business Club De Scherpenbergh in Liere de plaats van handeling. Het had overigens weinig gescheeld of het toernooi had geen doorgang kunnen vinden. In de nacht van zondag op maandag was door kortsluiting brand ontstaan in de caddyloods, die gelukkig tijdig ontdekt werd, zodat erger voorkomen kon worden.

De geanimeerde sportdag, waar ervaren golfers de krachten meten en beginners een clinic krijgen, begon bewolkt maar gaandeweg werd het weer steeds beter. De genodigden op deze dag zijn relaties van de organiserende partijen, die in een ongedwongen sfeer sportief in de weer zijn en tussentijds informeel bijpraten over actualiteiten in de branche.

Aan het eind van de 2e VEM Golf Open vond de prijsuitreiking plaats, waar Ria Wittenberg, echtgenote van Bovemij-directeur Hans Wittenberg, als beste uit de bus kwam in de wedstrijd voor golfers, die over een Golf Vaardigheid Bewijs (GVB) beschikken.

De complete uitslag van de 2e VEM Golf Open luidt als volgt:
Wedstrijd
1- Ria Wittenberg (Bovemij Verzekeringen): 41
2- Ryan Post (Post Fietsen, Kaatsheuvel): 40/19
3- Martine Vlugter (Post Fietsen, Kaatsheuvel): 40/17
 

Longest Drive (Dames)
Martine Vlugter (Post Fietsen, Kaatsheuvel)

Longest Drive (Heren)
Tommy Post (Post Fietsen, Kaatsheuvel)

Neary
Berto Hagen (Fietswereld Hagen Tweewielers, Wassenaar)

Clinic
1- Yolanda Verhallen (Fietsplus Verhallen, Rosmalen): 66
2- Peter Sjouke (BikeXtra, Den Haag): 63 
3- Willem Janse (Fietscity Jan Kooij, Nijmegen): 62 

MEER OVER DE 2e VEM GOLF OPEN IN DE KOMENDE UITGAVE VAN TWEEWIELER

Reageer op dit artikel