nieuws

Ook Batavus stuurt dealers naar WK 2010

algemeen

Ook Batavus stuurt dealers naar WK 2010

HEERENVEEN – Beukers Bike-Centre Petten was de winnaar van de BUB Holland BUB WK Etalageactie van Batavus en kon zodoende afreizen naar Zuid-Afrika. Daarmee heeft Batavus ook ingehaakt op het WK 2010.

HEERENVEEN – Beukers Bike-Centre Petten was de winnaar van de BUB Holland BUB WK Etalageactie van Batavus en kon zodoende afreizen naar Zuid-Afrika. Daarmee heeft Batavus ook ingehaakt op het WK 2010.

Rick Beukers ging samen met klant Onno vijf dagen naar Johannesburg en Kaapstad en bezocht in Kaapstad de WK wedstrijd Nederland-Kameroen. Uit handen van vertegenwoordiger Rutger de Vries kreeg Beukers Bike-Centre Petten de waardecheque voor de reis uitgereikt namens Batavus en op dinsdag 22 juni vertrokken ze naar Zuid-Afrika.

Na 11 uur vliegen en een korte busrit arriveerden Rick en Onno in resort Kapanong in Johannesburg. Donderdag 24 juni vlogen ze van Johannesburg naar Kaapstad.

Daar stond een bezoek aan voetbalclub Ajax Cape Town en een meet en greet met trainer Foppe de Haan op het programma. “Een aardige man en prettig om naar te luisteren,” was het oordeel van Rick en Onno. Van Ajax Cape Town gingen ze in een taxi naar haven Waterfront om van daaruit naar het stadion te gaan.
“Een WK wedstrijd bijwonen is een hele belevenis en het geluid van de vuvuzela’s went als je het de hele dag hoort,” aldus Beukers.

Na de wedstrijd ging het in het vliegtuig weer terug naar Johannesburg, waar op vrijdag een Township Tour naar SoWeTo op het programma stond. Een indrukwekkende ervaring. Zaterdag 26 juni vertrokken Rick en Onno weer naar Nederland.

Rick Beukers: “Al met al een zeer mooie trip naar dit prachtige land en een grote levenservaring rijker.”

Reageer op dit artikel