nieuws

‘Mr. Giant’ op promotietoer door Nederland

algemeen

‘Mr. Giant’ op promotietoer door Nederland

LELYSTAD – Volgende week is hij in het land: Mr. Giant. Van 14 tot 19 juni zal de inmiddels 76 jaar oude CEO van het Taiwanese Giant concern Mr. King Liu, een bezoek brengen aan Nederland. Ter promotie van de fiets en het fietsen zal hij in 5 dagen 500 kilometer op de fiets afleggen.

LELYSTAD – Volgende week is hij in het land: Mr. Giant. Van 14 tot 19 juni zal de inmiddels 76 jaar oude CEO van het Taiwanese Giant concern Mr. King Liu, een bezoek brengen aan Nederland. Ter promotie van de fiets en het fietsen zal hij in 5 dagen 500 kilometer op de fiets afleggen.

De afgelopen jaren maakte Mr. King Liu vergelijkbare tochten in China en Taiwan, alhoewel hij daarbij oneindig veel meer kilometers aflegde. Door daarbij veel VIP’s en pers uit te nodigen, vraagt ‘Mr. Giant’ op een ludieke manier aandacht voor de fiets en ondersteunt hiermee de wereldwijde fietsindustrie en natuurlijk ook de lobby voor een schoner milieu. Ook volgende week hier in Nederland zullen veel bekende Nederlanders, politici en media de promotietoer volgen.

Reageer op dit artikel