nieuws

Interesse voor deelname FietsVAK blijft groot

algemeen

Interesse voor deelname FietsVAK blijft groot

AMSTERDAM – De interesse voor exposeren op de FietsVAK is groot. Al meer dan 50 procent van de exposanten van FietsVAK 2010 heeft zich ingeschreven voor de volgende editie. De inschrijvingen voor 2011 zijn volgens de RAI tot dusver zeer gevarieerd. FietsVAK 2011 wordt gehouden van zondag 23 januari tot en met dinsdag 25 januari in Autotron Rosmalen.

AMSTERDAM – De interesse voor exposeren op de FietsVAK is groot. Al meer dan 50 procent van de exposanten van FietsVAK 2010 heeft zich ingeschreven voor de volgende editie. De inschrijvingen voor 2011 zijn volgens de RAI tot dusver zeer gevarieerd. FietsVAK 2011 wordt gehouden van zondag 23 januari tot en met dinsdag 25 januari in Autotron Rosmalen.
 
Succesvol resultaat 2010
Een belangrijke oorzaak voor de populariteit van FietsVAK zijn de resultaten van de vorige edities. In 2010 gaf 87% van alle exposanten aan tevreden te zijn over hun deelname. Ook de bezoekers zijn zeer enthousiast. Maar liefst 9 op de 10 bezoekers raadt collega’s en branchegenoten aan om FietsVAK te bezoeken.

Compleet programma
FietsVAK 2011 biedt een afspiegeling van de professionele tweewielerbranche. De komende editie staat het programma weer bol van innovaties en trends. Bezoekers kunnen rekenen op een volledig overzicht van producten en diensten van tal van organisaties op fietsgebied. Nederlandse fabrikanten, importeurs, agenten en grossiers zijn breed vertegenwoordigd, evenals een flink aantal buitenlandse ondernemingen, retailorganisaties, werkplaatsinrichtingen, fietsverzekeraars en bedrijven op het gebied van winkelinrichting. Bovendien vindt ook deze editie de verkiezing Fiets van het Jaar plaats en strijden de toeleveranciers uit de branche om de Fiets Innovatie Award.
 
Volop kansen voor de startende ondernemer
Ook in 2011 is er weer een Starterspaviljoen. Net als op FietsVAK 2010 presenteert de organisatie een speciaal ontworpen 6m2 informatiestand voor nieuwkomers in de branche en/of bedrijven die voor de eerste keer deelnemen. Nieuwe aanbieders in de markt krijgen de mogelijkheid om zichzelf laagdrempelig te presenteren aan ruim 5.000 professionals. 
 
Algemene informatie
De organisatie van FietsVAK 2011 is in handen van Amsterdam RAI onder auspiciën van RAI Vereniging. De beurs is gesponsord door Unigarant. De toegang is gratis voor vakbezoekers die zich voorafgaand aan de beurs geregistreerd hebben.  

Reageer op dit artikel