nieuws

Winnaars bekend WK-actie CST en Kruitbosch

algemeen

Winnaars bekend WK-actie CST en Kruitbosch

ZWOLLE – Zes winkels hebben kaarten gewonnen voor de groepswedstrijden van het Nederlands Elftal in Zuid-Afrika. Kruitbosch Cycle Universe en Cheng Shin Holland bv organiseerden de afgelopen tijd een leuke WK-actie voor de dealers. Door een CST schappenplan op te nemen en een poster op een zichtbare plek bij de ingang van de winkel te hangen konden de winkels deelnemen aan de actie.

ZWOLLE – Zes winkels hebben kaarten gewonnen voor de groepswedstrijden van het Nederlands Elftal in Zuid-Afrika. Kruitbosch Cycle Universe en Cheng Shin Holland bv organiseerden de afgelopen tijd een leuke WK-actie voor de dealers. Door een CST schappenplan op te nemen en een  poster op een zichtbare plek bij de ingang van de winkel te hangen konden de winkels deelnemen aan de actie.

De winnende winkels krijgen twee kaarten voor de groepswedstrijden van het Nederlands Elftal in Zuid-Afrika, compleet met vliegreis en hotelarrangement. De zes winnende winkels zijn:

•    Thea’s Bike Shop – Schijndel
•    Profile Joop de Haan – Nunspeet
•    Eurobikes Roermond – Roermond
•    Van Nieuwkerk – Amstelveen
•    Bike X-tra – Den Haag
•    Dekker Tweewielers – Enkhuizen

Meer nieuws over Kruitbosch Cycle Universe en CST

Reageer op dit artikel