nieuws

Topeak grote winnaar Red Dot Design Awards

algemeen

Topeak grote winnaar Red Dot Design Awards

Topeak heeft maar liefst vier onderscheidingen gekregen op het internationale Red Dot Design Awards. Topeak wint de 2010 Red Dot Design Award met haar RaceRocket MasterBlaster, Mini 20 Pro en Air BackPack. Daarnaast heeft de nieuwe Mega Morph zelfs de felbegeerde ‘Best of the Best’ award in de wacht weten te slepen.

Topeak heeft maar liefst vier onderscheidingen gekregen op het internationale Red Dot Design Awards. Topeak wint de 2010 Red Dot Design Award met haar RaceRocket MasterBlaster, Mini 20 Pro en Air BackPack. Daarnaast heeft de nieuwe Mega Morph zelfs de felbegeerde ‘Best of the Best’ award in de wacht weten te slepen.

Het Morph concept is verder doorontwikkeld. De nu bekroonde Mega Morph is een innovatieve, draagbare/mobiele en opvouwbare vloerpomp voor racegebruik of op fietsvakantie. Met analoge manometer, extra lange slang en automatische SmartHead pompkop die rechtstreeks op Frans en auto ventielen geplaatst kan worden. Met de meegeleverde adaptorset ook geschikt te maken voor Hollands ventielen. Alles goed verpakt in de meegeleverde transporttas. Naast dat is het snel en eenvoudig op te pompen tot maar liefst 11 bar. Adviesverkoopprijs: € 59,95.

Reageer op dit artikel