nieuws

Spinder Easy Fit

algemeen

Spinder Easy Fit

Voor Hawk en Falcon komt Spinder Bike Carriers met de Spinder Easy Fit: een handige hendel die gemak combineert met een veilig ‘die zit vast’-gevoel.

Voor Hawk en Falcon komt Spinder Bike Carriers met de Spinder Easy Fit: een handige hendel die gemak combineert met een veilig ‘die zit vast’-gevoel.

De Spinder Hawk en Falcon fietsendragers zijn uitgevoerd met een gepatenteerde, buitengewoon bedrijfszekere koppeling. De koppeling wordt als ietwat gedateerd ervaren, maar geeft gebruikers een vertrouwd gevoel. Dit is de reden waarom Spinder deze bevestiging niet wil loslaten. Maar ‘gedateerd’ past niet bij Spinder Bike Carriers. Daarom zocht Spinder naar ‘het beste uit twee werelden’ en ontwikkelde de Spinder Easy Fit: een hendel met gemakkelijke, geïntegreerde ratelfunctie.

Het bevestigen van de fietsendrager gaat gemakkelijker, lichter en ook sneller, de losse sleutel raakt niet meer zoek en kan niet meer losschieten en de auto beschadigen. De Spinder Easy Fit is vanaf eind juni verkrijgbaar en kost ca. € 20,-.

Reageer op dit artikel