nieuws

Giro en WK acties bij AGU

algemeen

Giro en WK acties bij AGU

AGU pakt flink uit met de komende sportieve evenementen die op de agenda staan. Als eerste de Giro, die aanstaande zaterdag, 8 mei, begint. Speciaal voor de echte wielerliefhebbers heeft AGU – als exclusief distributeur van Joe’s No Flats – een zeer aantrekkelijk Giro actiepakket samengesteld en in een speciaal Giro ‘jasje’ gegoten. Een echte roze eyecatcher in de winkel! En met dit pakket geeft u uw klant ook nog eens 35% korting!

AGU pakt flink uit met de komende sportieve evenementen die op de agenda staan. Als eerste de Giro, die aanstaande zaterdag, 8 mei, begint. Speciaal voor de echte wielerliefhebbers heeft AGU – als exclusief distributeur van Joe’s No Flats – een zeer aantrekkelijk Giro actiepakket samengesteld en in een speciaal Giro ‘jasje’ gegoten. Een echte roze eyecatcher in de winkel! En met dit pakket geeft u uw klant ook nog eens 35% korting!

Het pakket bestaat uit twee hoogwaardige Joe’s No Flats antilek racebinnenbanden voorgevuld met anti-lek latex, een navulfles latex en twee flesjes highend kettingolie. De Joe’s No Flats Giro actiepakket is in een exclusieve oplage verkrijgbaar.

Conti WK-actie bij AGU
AGU en Continental lopen zich alvast warm voor het Wereldkampioenschap voetbal deze zomer in Zuid-Afrika. Daarom is er een FIFA WK 2010 kledingactie opgezet. Bij aankoop van een actiepakket van slechts 60 fietsbanden ontvangt u gratis een WK 2010 kledingpakket, bestaande uit een cap, polo en sweatvest! In het actiepakket fietsbanden zijn de bestsellers op toergebied, namelijk de Touring Plus, Contact en de Tourride, opgenomen. Dit wordt aangevuld met CityContact of Townride banden. Er is maar een beperkt aantal kledingpakketten beschikbaar, dus het is belangrijk om er snel bij te zijn, want op is op! De actie loopt vanaf 3 mei.

Reageer op dit artikel