nieuws

Brooks Benelux herstructureert after market

algemeen

Brooks Benelux herstructureert after market

NIJVERDAL/POZZOLEONE – Recent heeft Brooks overeenstemming bereikt met twee gerenommeerde importeurs/distributeurs over de distributie van after market producten in de Benelux. Naast de firma AGU zal ook de firma KCU (Kruitbosch Cycle Universe) met directe ingang in Nederland, België en Luxemburg de zadels en aanverwante accessoires distribueren.

NIJVERDAL/POZZOLEONE – Recent heeft Brooks overeenstemming bereikt met twee gerenommeerde importeurs/distributeurs over de distributie van after market producten in de Benelux. Naast de firma AGU zal ook de firma KCU (Kruitbosch Cycle Universe) met directe ingang in Nederland, België en Luxemburg de zadels en aanverwante accessoires distribueren.

Brooks UK is ervan overtuigd dat deze herstructurering bij gaat dragen aan een verdere groei in de Benelux. “Brooks beschouwt de Benelux als één marktgebied”, licht Michel Disselhort (Selle Royal) toe. Beide partijen zijn professionele groothandels met een groot distributienetwerk die prima de hele Benelux kunnen bedienen.”

Reageer op dit artikel