nieuws

Update TCK OrderOnline

algemeen

Update TCK OrderOnline

Met ingang van begin april is voor alle klanten van TCK Sports Group een nieuwe verzie van OrderOnline beschikbaar gekomen, versie 2.7. Een belangrijke verandering is dat standaard artikelen nu automatisch bij een order worden gevoegd.

Met ingang van begin april is voor alle klanten van TCK Sports Group een nieuwe verzie van OrderOnline beschikbaar gekomen, versie 2.7. Een belangrijke verandering is dat standaard artikelen nu automatisch bij een order worden gevoegd.

Gebruiker van TCK OderOnline hebben vast al gemerkt, bij het inloggen bij OrderOnline, kwam de melding om de nieuwe versie te downloaden en installeren.

Bij het automatisch bijvoegen van standaard artikelen bij een order kan men denken aan folders, diverse promotieartikelen, en bijvoorbeeld korting van een weekaanbieding.

Verder kunnen gebruikers nu zelf hun wachtwoord wijzigen, zijn de nieuwe merken Nordica en Rollerblade toegevoegd in het opstartscherm en de handleiding en wordt de nieuwe versie ondersteund door Windows 7.

Meer over TCK Sports Group vindt u hier

Reageer op dit artikel