nieuws

Rivo Sports exclusief distributeur Dextro Energy Sports Nutrition

algemeen

Rivo Sports exclusief distributeur Dextro Energy Sports Nutrition

MAASBOMMEL – In februari 2010 introduceerde Dextro Energy in Duitsland haar nieuwe Dextro Energy Sports Nutrition Range. Rivo Sports, als exclusief distributeur voor België en Nederland, zal deze nieuwe Dextro Energy lijn hier op de markt zetten voor de sportbranche.

MAASBOMMEL – In februari 2010 introduceerde Dextro Energy in Duitsland haar nieuwe Dextro Energy Sports Nutrition Range. Rivo Sports, als exclusief distributeur voor België en Nederland, zal deze nieuwe Dextro Energy lijn hier op de markt zetten voor de sportbranche.

De Energy producten zijn ontwikkeld op basis van de behoeftes van sporters verkregen door intensief marktonderzoek onder professionele atleten en hobby sporters. Het resultaat is sportvoedingsproducten die snel en effectief de prestatie van sporters verbeteren.

Sport en Dextro Energy zijn twee begrippen met een lange traditie. Het compacte assortiment is in samenwerking met het Dextro Energy Nutrition Science Team – bestaande uit succesvolle sporters en wetenschappers – ontwikkeld en precies op maatgemaakt van sporters.

Voor meer producten bij Rivo Sports klik hier

Reageer op dit artikel