nieuws

Prinses Máxima geeft aftrap VVN verkeersexamen op een Gazelle

algemeen

Prinses Máxima geeft aftrap VVN verkeersexamen op een Gazelle

DEN BOSCH – Gazelle is een meerjarige samenwerking aangegaan met Veilig Verkeer Nederland (VVN). Deze samenwerking werd vandaag zichtbaar tijdens de aftrap van het VVN Verkeersexamen in Den Bosch. Daar nam Prinses Máxima plaats op een Gazelle en opende de dag samen met voorzitter Karla Peijs.

DEN BOSCH – Gazelle is een meerjarige samenwerking aangegaan met Veilig Verkeer Nederland (VVN). Deze samenwerking werd vandaag zichtbaar tijdens de aftrap van het VVN Verkeersexamen in Den Bosch. Daar nam Prinses Máxima plaats op een Gazelle en opende de dag samen met voorzitter Karla Peijs.

Om lekker te kunnen fietsen is verkeersveiligheid volgens Ronald ter Braak, Communicatiemanager bij Koninklijke Gazelle, van enorm belang. “Bij Koninklijke Gazelle laten wij ons al meer dan 100 jaar inspireren door het gevoel van ‘lekker fietsen’. Vandaar dat het tekenen van een partnership met VVN ook uitstekend past binnen de visie van ons bedrijf.”

H.K.H. Prinses Máxima arriveerde tijdens de aftrap van het VVN Verkeersexamen op de fiets. Daar werd zij toegezongen door 700 leerlingen van basisscholen De Vlieger en Jeroen Bosch. H.K.H. Prinses Máxima koos voor een oer-Hollandse Gazelle en wel het model HeavyDutyNL.

Reageer op dit artikel