nieuws

Juncker Bike Parts gaat klanten promoten

algemeen

Juncker Bike Parts gaat klanten promoten

VEENENDAAL – Juncker Bike Parts gaat tweewielerwinkels die haar merken verkopen actief promoten bij de consument. Op de website www.juncker.nl is deze week de dealer locator van start gegaan, waar consumenten kunnen opzoeken wat de dichtstbijzijnde winkel is die merken als Cateye, 3T, DT Swiss, XLC en Lazer verkoopt.

VEENENDAAL – Juncker Bike Parts gaat tweewielerwinkels die haar merken verkopen actief promoten bij de consument. Op de website www.juncker.nl is deze week de dealer locator van start gegaan, waar consumenten kunnen opzoeken wat de dichtstbijzijnde winkel is die merken als Cateye, 3T, DT Swiss, XLC en Lazer verkoopt.

In alle communicatie wordt doorverwezen naar deze verkoopadressen. “In eerste instantie starten we met deze merken”, aldus Wenneke Beukeboom, marketing manager bij Juncker Bike Parts, “maar uiteindelijk is de bedoeling dat we dit naar meerdere merken gaan uitbreiden. Dealers die boven een bepaalde minimum omzet uitkomen worden automatisch aan de lijst met verkoopadressen toegevoegd.”

Voor de XLC Bikelift gaat Juncker nog een stap verder. Dealers die zich hebben aangemeld als ambassadeur voor deze fietsdrager profiteren van speciale kortingsafspraken. Daarnaast zijn ze verzekerd van communicatie aandacht in de vorm van advertenties in ANWB bladen, deelname aan evenementen en mailings naar de consument die Juncker samen met Twinny Load organiseert.

Consumenten kunnen op vertoon van een speciale actiecoupon korting krijgen op de Bikelift. De ambassadeur ontvangt bij inlevering van de coupon plus aankoopbon een gratis set XLC binnenbanden van Juncker.

Meer over Juncker vindt u hier

Reageer op dit artikel