nieuws

Joe’s No Flats Giro actiepakket

algemeen

Joe’s No Flats Giro actiepakket

Speciaal voor de echte wielerliefhebbers heeft AGU – als exclusief distributeur van Joe’s No Flats – een zeer aantrekkelijk Giro actiepakket samengesteld en in een speciaal Giro ‘jasje’ gegoten. Een echte roze eyecatcher in de winkel! En met dit pakket geeft u uw klant ook nog eens 35% korting.

Speciaal voor de echte wielerliefhebbers heeft AGU – als exclusief distributeur van Joe’s No Flats – een zeer aantrekkelijk Giro actiepakket samengesteld en in een speciaal Giro ‘jasje’ gegoten. Een echte roze eyecatcher in de winkel! En met dit pakket geeft u uw klant ook nog eens 35% korting.

Het pakket bestaat uit twee hoogwaardige Joe’s No Flats antilek racebinnenbanden voorgevuld met anti-lek latex, een navulfles latex en twee flesjes highend kettingolie. De Joe’s No Flats Giro actiepakket is in een exclusieve oplage verkrijgbaar vanaf 20 april.

Reageer op dit artikel