nieuws

Henk Buiter back in business met Tauris

algemeen

Henk Buiter back in business met Tauris

EPE – Met ingang van 1 april maakt Henk Buiter zijn comeback in de markt als country manager bij EnMoto. De voormalige general manager van Tomos Nederland is nu importeur van het scootermerk Tauris.

EPE – Met ingang van 1 april maakt Henk Buiter zijn comeback in de markt als country manager bij EnMoto. De voormalige general manager van Tomos Nederland is nu importeur van het scootermerk Tauris.

Buiter heeft zijn ontslag door Tomos via de rechter aangevochten en vorige maand een schikking getroffen over een ontslagvergoeding. Buiter gaat nu dus aan de slag voor het Oostenrijkse EnMoto concern, dat actief is in meer dan tien landen in Europa.

"Ze probeerden met Tauris al langer voet aan de grond te krijgen in Nederland maar zonder echt succes. Ik heb me daarom terdege verdiept in de kwaliteit en mogelijkheden van het merk Tauris, voordat ik akkoord ging. Ik heb geconstateerd dat er met de producten weinig mis is maar met de manier van marktbenadering in Nederland des te meer," aldus Buiter.

Hij wist de eigenaren in Oostenrijk te overtuigen dat het roer echt om moet om succes te behalen. Volgens Buiter hebben de Oostenrijkers hoge verwachtingen.

"Met mijn gedrevenheid heb ik in het verleden bewezen het met een merk ver te kunnen schoppen. Daar komt bij dat het Tauris met de nieuwste modellen nu inderdaad wel eens hoge ogen zou kunnen gooien. Ze hebben in ieder geval alles in zich om een succes te worden," stelt Buiter.

 

Reageer op dit artikel