nieuws

Hans de Boer weg bij Gazelle en opgevolgd door Roy Fuijk

algemeen

Hans de Boer weg bij Gazelle en opgevolgd door Roy Fuijk

DIEREN – Het commercieel management van Gazelle heeft recentelijk enkele wijzigingen ondergaan. General salesmanager Hans de Boer heeft inmiddels Gazelle verlaten en vandaag is Roy Fuijk als Commercieel Manager aan getreden.

DIEREN – Het commercieel management van Gazelle heeft recentelijk enkele wijzigingen ondergaan. Algemeen verkoopdirecteur Hans de Boer heeft inmiddels Gazelle verlaten en vandaag is zijn opvolger Roy Fuijk als Commercieel Manager aangetreden.

Volgens een interne mededeling is Hans aangeboden om binnen Gazelle een andere functie te gaan vervullen waarbij hij zich zou gaan concentreren op het realiseren van verdere groei in de export en een bijdrage zou leveren aan de samenstelling van het assortiment.

“Tot onze spijt heeft Hans besloten om niet in te gaan op de aangeboden functie. We danken hem voor zijn bijdrage aan Gazelle in de afgelopen jaren,” licht directeur Bert Piëst toe.

In de afgelopen maanden is er een nieuwe commercieel manager gezocht, met als gevolg dat vandaag Roy Fuijk (foto) in dienst getreden is.

Fuijk, 44 jaar, heeft 7 jaar als Directeur gewerkt bij Lankhorst Taselaar, een groothandel voor artikelen in de watersport en recreatie. Daarvoor heeft hij 12 jaar gewerkt bij Texaco in diverse functies.

Reageer op dit artikel