nieuws

Accell Group verwacht groei in 2010, omzet nu weer op 2009-niveau

algemeen

Accell Group verwacht groei in 2010, omzet nu weer op 2009-niveau

HEERENVEEN – Tijdens de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders zal Accell Group N.V. vandaag bekend maken een verdere groei van omzet en resultaat voor 2010 te verwachten. Hiermee handhaaft het haar eerder uitgesproken verwachting.

HEERENVEEN – Tijdens de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders zal Accell Group N.V. vandaag bekend maken een verdere groei van omzet en resultaat voor 2010 te verwachten. Hiermee handhaaft het haar eerder uitgesproken verwachting.

Volgens René Takens, Voorzitter van de Raad van Bestuur, blijft aandacht voor recreatie, mobiliteit, gezondheid en milieu het fietsgebruik stimuleren. “Na een relatief lange en strenge winter zien we vanaf medio maart de fietsverkopen weer stijgen. De omzet ligt inmiddels op hetzelfde niveau als vorig jaar.”

Takens is van mening dat de fiets onverminderd populair is en de consument graag investeert in een product dat plezier brengt, gezond is en mobiliteit in voornamelijk steden gemakkelijk en goedkoop maakt. “De omzet van fitnessproducten stijgt ten opzichte van vorig jaar en in dit segment lijken we daarmee het dieptepunt achter de rug te hebben. Wij handhaven onze verwachting dat over heel 2010 de omzet en het resultaat zullen toenemen, onvoorziene omstandigheden voorbehouden.”

Met name elektrische en sportieve fietsen stonden in de belangstelling van consumenten. De trends van de afgelopen jaren in het fietsensegment zetten zich daarmee onveranderd door. De omzet van fietsonderdelen & accessoires is gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Reageer op dit artikel