nieuws

Wereldwijde erkenning voor Fast Lock Quick Carrier

algemeen

Wereldwijde erkenning voor Fast Lock Quick Carrier

BERGHEM – Na de FietsVAK Innovatie Award heeft Hesling Products weer een prijs in de wacht gesleept met het nieuwe afneembare systeem voor de dubbele fietstas: de Fast Lock Quick Carrier (FLQC) is onderscheiden met een Red Dot Design Award ‘Honourable mention’. De jury prees het handige systeem waarmee de dubbele fietstas met één handbeweging van de fiets te halen is.

BERGHEM – Na de FietsVAK Innovatie Award heeft Hesling Products weer een prijs in de wacht gesleept met het nieuwe afneembare systeem voor de dubbele fietstas: de Fast Lock Quick Carrier (FLQC) is onderscheiden met een Red Dot Design Award ‘Honourable mention’. De jury prees het handige systeem waarmee de dubbele fietstas met één handbeweging van de fiets te halen is.

Hierdoor is de fiets gemakkelijk te stallen en het is handig bij het boodschappen doen. Ook het feit dat de tassen op slot te zetten zijn, werd door de jury gewaardeerd. De feestelijke prijsuitreiking van de awards vindt plaats tijdens een groots festijn met meer dan 1.000 gasten op 5 juli a.s. in het Essen. Daarna zal het FLQC-systeem, samen met de andere winnaars van een award te zien zijn op een beurs ‘Design on stage – winners Red Dot Award: product design 2010’ in het Red Dot Design Museum in Essen. Met ongeveer 1.500 producten op meer dan 4.000 m2 herbergt dit museum de grootste permanente expositie van eigentijds design van de hele wereld.

De Red Dot Design Award is wereldwijd een zeer belangrijke designcompetitie. 27 juryleden uit de internationale designwereld beoordeelden in totaal 4.252 producten uit 57 landen op criteria zoals innovatie, functionaliteit, ergonomie, duurzaamheid en ecologie.

Walter van Herwijnen van Hesling Product is blij met deze erkenning: “Hiermee hebben wij, naast erkenning voor functionaliteit en gebruiksgemak van het nieuwe FLQC systeem, tevens wereldwijde erkenning voor ontwikkeling en design gekregen.  Ongetwijfeld zullen deze awards bijdragen aan het genereren van meer traffic in de winkel van onze dealers. Het biedt dealers een unieke kans om zich te onderscheiden en onverwachte consumenten te bereiken. “

Meer nieuws over Hesling Products

Reageer op dit artikel