nieuws

Thule twee keer onderscheiden

algemeen

Thule twee keer onderscheiden

MENEN (België) – Thule is onlangs twee maal onderscheiden. Ten eerste mag de marktleider op het gebied van transportoplossingen in de auto-industrie zichzelf ‘Beste Merk’ noemen in de categorie dakdragers en dragers voor op de achterkant van de auto volgens het Duitse magazine ‘auto motor und sport’. Ten tweede is de Thule Pro Ride 591 als winnaar uit de bus gekomen in de Duitse ACE Lenkrad producttest onder 5 geteste producten.

MENEN (België) – Thule is onlangs twee maal onderscheiden. Ten eerste mag de marktleider op het gebied van transportoplossingen in de auto-industrie zichzelf ‘Beste Merk’ noemen in de categorie dakdragers en dragers voor op de achterkant van de auto volgens het Duitse magazine ‘auto motor und sport’. Ten tweede is de Thule Pro Ride 591 als winnaar uit de bus gekomen in de Duitse ACE Lenkrad producttest onder 5 geteste producten.
 
De criteria voor de ACE Lenkrad en GTÜ uitgevoerde test waren: gebruiken/installeren, rijden, een crashtest en de productprijs.
 
Daarnaast is Thule begin 2010 voor de vijfde keer op rij gekozen tot ‘Beste Merk’ door de lezers van het Duitse magazine ‘auto motor und sport’ magazine in de categorie dakdragers en dragers voor op de achterkant van de auto.
 
Peter Kjellberg, Vice President Marketing van Thule, verklaart: “We zijn zeer blij over het feit dat we deze onderscheiding krijgen van onze klanten, want dit geeft een goed beeld van de hoge klantentevredenheid. We blijven nieuwe producten ontwikkelen, die in de loop van dit jaar gelanceerd zullen worden.”
 

Reageer op dit artikel