nieuws

Testdag Bikepark Groningen

algemeen

Testdag Bikepark Groningen

GRONINGEN – Vooralsnog is Bikepark Groningen van plan om ook voor 2010 weer een aantal unieke events te organiseren. Om het seizoen lekker te beginnen organiseren ze op zondag 9 mei een testdag voor en door bikers in de breedste zin.

GRONINGEN – Vooralsnog is Bikepark Groningen van plan om ook voor 2010 weer een aantal unieke events te organiseren. Om het seizoen lekker te beginnen organiseren ze op zondag 9 mei een testdag voor en door bikers in de breedste zin.

Verschillende fabrikanten, distributeurs en fietsenhandels zullen in de gelegenheid worden gesteld om hun producten aan een breed publiek te tonen. De doelgroep loopt van wielrenners tot hardcore downhillers en alles daartussen in. Alles wat met fietsen te maken heeft komt aan bod.

Fietsen, frames, voorvorken, kleding, componenten etc. Naast de verschillende standhouders die hun producten tonen wordt het publiek ook de mogelijkheid geboden om op verschillende parcoursen deze fietsen te testen. Speciaal voor deze gelegenheid wordt naast het bestaande 4x parcours een uitdagend XC, Racefiets en DH parcours aangelegd zodat ook deze specifieke doelgroep een gedegen testoordeel kan vellen.

Tevens zal er behalve het XC parcours, ook een permanente downhill track worden aangelegd. Ook de hiervoor beschikbare fietsen kunnen op deze dag uitvoerig aan een test worden onderworpen.

Tijdens de testdag zal ook de tweede wedstrijd van de eerste Nederlandse mini DH Cup worden verreden. Dit doet Bikepark Gronignen in samenwerking met de organisaties Bar-End uit Apeldoorn en Dirty-Hill uit Bergschenhoek. Op 7 maart wordt de eerste wedstrijd van deze serie verreden in Apeldoorn en de laatste serie vindt plaats op het parcours in Bergschenhoek op 12 september.

Reageer op dit artikel