nieuws

Sterling helm

algemeen

Sterling helm

Het helmengamma van Rudy Project is uitgebreid met het topmodel Sterling. Wat bij deze helm meteen opvalt zijn de vrij grote verluchtingsgaten. De 18 langwerpige openingen zijn zo geplaatst dat ze de lucht vloeiend in, door, en uit de helm laten stromen.

Het helmengamma van Rudy Project is uitgebreid met het topmodel Sterling. Wat bij deze helm meteen opvalt zijn de vrij grote verluchtingsgaten. De 18  langwerpige openingen zijn zo geplaatst dat ze de lucht vloeiend in, door, en uit de helm laten stromen. Op die manier wordt er rond het hoofd een optimale verkoeling gegarandeerd.

Bij een crash verhinderd het in de helmschaal geïntegreerde lichtmetalen Impact Protection Grid systeem het uit elkaar spatten van de helm. De helmstructuur is met een dubbele In-Mold technologie gemaakt en vernuftig gevormd om er makkelijk een bril op te kunnen plaatsen. Dankzij het in drie posities af te stellen non-slip systeem heeft deze Sterling helm een perfecte pasvorm. Ook draagt de nieuwe snel en juist afstelbare helmgesp bij tot een beter draagcomfort.

De Rudy Project Sterling helm is verkrijgbaar met of zonder anti-insectennet en twee types demonteerbare non-allergenic en anti-sweat binnenmaterialen. Om ze een regelmatige wasbeurt te geven is deze binnenstof makkelijk verwijderbaar. Een Rudy Project Sterling helm weegt slechts 230 gram en is er in de maten S/M (54/58) en L (58/61). De beschikbare matte of blinkende kleuren titanium, zilver, wit en zwart zijn er in combinatie met rode, blauwe of zilveren kleuraccenten.                    
Adviesverkoopprijs: vanaf € 139,90.

Meer nieuws over Rudy Project

Reageer op dit artikel