nieuws

Rolf Timmerman van AGU naar Blomson

algemeen

Rolf Timmerman van AGU naar Blomson

ALKMAAR – Rolf Timmerman legt zijn functie als commercieel directeur neer bij AGU. Hij gaat half april aan de slag als Managing Director Bikes bij Blomson. In die functie gaat hij zich bezighouden met de ontwikkeling van de fietscollecties van Montego, BeOne en Oyama. Patrick Ebbeling is binnen AGU aangesteld als de nieuwe commercieel directeur, naast zijn functie als directeur binnen de holding.

ALKMAAR – Rolf Timmerman legt zijn functie als commercieel directeur neer bij AGU. Hij gaat half april aan de slag als Managing Director Bikes bij Blomson. In die functie gaat hij zich bezighouden met de ontwikkeling van de fietscollecties van Montego, BeOne en Oyama. Patrick Ebbeling is binnen AGU aangesteld als de nieuwe commercieel directeur, naast zijn functie als directeur binnen de holding.

Voor Hesling Products, waar Patrick nu nog directeur is, wordt gezocht naar een nieuw aan te stellen commercieel directeur. Operationeel directeur Dirk de Boer van AGU bedankt Rolf voor zijn grote inzet in de ruim zes die hij voor AGU gewerkt heeft: “Ik wens zowel Rolf als Patrick heel veel succes in hun nieuwe uitdaging.”

Binnen Blomson International zal eigenaar Maurice Blom zich in de nieuwe structuur meer gaan concentreren op de activiteiten van de handel en de export. “Montego en BeOne hebben de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt en zijn inmiddels gewaardeerde merken binnen de Nederlandse fietsenbranche. Om deze groei te continueren en te structureren wordt het managementteam versterkt”, aldus Maurice Blom.

Ook is deze stap gedaan met het oog op de toekomst. Prioriteit nummer 1 is betaalbare en innovatieve fietsen van een goede kwaliteit maken, en daarmee groei te realiseren in de thuismarkt, alsook in de internationale markt.

Reageer op dit artikel