nieuws

Robert Scholten wordt salesmanager bij Batavus

algemeen

Robert Scholten wordt salesmanager bij Batavus

HEERENVEEN – Robert Scholten krijgt binnen Batavus een nieuwe functie. Half april wordt hij salesmanager en daarmee volgt hij Mark Woollard op die vertrekt bij Batavus. Scholten is geen onbekende in de branche en werkt al 15 jaar in de verkoop bij Batavus. In zijn laatste functie als Export manager heeft hij Batavus in het buitenland succesvol op de kaart weten te zetten.

HEERENVEEN – Robert Scholten krijgt binnen Batavus een nieuwe functie. Half april wordt hij salesmanager en daarmee volgt hij Mark Woollard op die vertrekt bij Batavus. Scholten is geen onbekende in de branche en werkt al 15 jaar in de verkoop bij Batavus. In zijn laatste functie als Export manager heeft hij Batavus in het buitenland succesvol op de kaart weten te zetten.

Bijna 15 jaar Batavus verkoopervaring heeft geleid tot vele successen en dat is niemand onopgemerkt gebleven. Marketing manager Frank van den Eeden: “Robert neemt vanaf 14 april enthousiast en zeer gemotiveerd de nieuwe uitdaging aan en we zijn verheugd dat hij ons commerciële team weer komt versterken. De komst van Robert Scholten betekent tegelijkertijd een vertrek van een andere collega. Met ingang van 1 april nemen wij dan ook afscheid van onze huidige salesmanager de heer Mark Woollard.” Tot 14 april neemt Frank van den Eeden de portefeuille waar van Mark Woollard.

Meer nieuws over Batavus

Reageer op dit artikel