nieuws

Met Ortlieb ‘Biking to Work

algemeen

Met Ortlieb ‘Biking to Work

Net als vorig jaar steunt Ortlieb ook in 2010 het project ‘Biking to Work’. Het streven van het project? Zoveel mogelijk deelnemers moeten de fiets gebruiken om naar hun werk te gaan, al dan niet in combinatie met het openbaar vervoer, op ten minste 20 werkdagen in de periode 1 juni tot en met 31 augustus 2010.

Net als vorig jaar steunt Ortlieb ook in 2010 het project ‘Biking to Work’.  Het streven van het project? Zoveel mogelijk deelnemers moeten de fiets gebruiken om naar hun werk te gaan, al dan niet in combinatie met het openbaar vervoer, op ten minste 20 werkdagen in de periode 1 juni tot en met 31 augustus 2010.

De samenwerking met de initiatiefnemers ADCF (Duitse Fietsfederatie) en AOK (Duitse gezondheidsverzekering) bestaat al sinds 2004. Vorig jaar bereikten maar liefst 170.000 deelnemers in Duitsland dit doel!

Special Edition Ortlieb Downtown
De beloning dit jaar is een special edition van het nieuwe model Downtown van Ortlieb in de opvallende kleur zilver. Deze waterproof aktetas is ideaal voor de trip naar het werk, aangezien de tas plaats biedt voor een 15,4” laptop. De verschillende features, waaronder een QL2 bevestigingssysteem, verschillende handige vakken, een verstelbare schouderband en reflectoren, zorgen voor comfort en veiligheid. Van deze special edition zullen honderden exemplaren worden uitgereikt als prijs aan de deelnemers.

De tas is voorzien van het logo van het project en draagt daarmee de filosofie van het project uit: voor hun eigen gezondheid zouden zoveel mogelijk fietsers actief moeten deelnemen aan het project, door op ten minste 20 dagen binnen drie maanden op de fiets naar het werk te gaan. Immers, door te fietsen lever je een individuele bijdrage aan de bescherming van de natuur en het klimaat en aan betere leefomstandigheden in de steden.

Kijk voor meer informatie over het project op  deze site

Reageer op dit artikel