nieuws

Kurkhandvat Ergon wint IF Design Award

algemeen

Kurkhandvat Ergon wint IF Design Award

HANNOVER (D) – Op de CeBIT tentoonstelling begin maart in Hannover wisten vijftig producten in verschillende categorieën de prestigieuze ontwerpprijs binnen te slepen. Ergon won met haar GP1 Biokurk handvatten de IF Design Award in de categorie vrije tijd/lifestyle.

HANNOVER (D) – Op de CeBIT tentoonstelling begin maart in Hannover wisten vijftig producten in verschillende categorieën de prestigieuze ontwerpprijs binnen te slepen. Ergon won met haar GP1 Biokurk handvatten de IF Design Award in de categorie vrije tijd/lifestyle.

De vakjury was lovend over deze ergonomische grips: “Eco-vriendelijk, maar op hetzelfde moment design georiënteerd: de GP1 ergonomische kurkhandvat verenigt beide kwaliteiten. Niet alleen is de grondstof afkomstig van gecertificeerde biologische bronnen, de andere onderdelen, zoals het behoud van klemmen, zijn volledig recyclebaar. Je kunt zeggen, door er alleen naar te kijken dat de grip geweldig aanvoelt en heel comfortabel zal zijn.”  Kruitbosch Cycle Universe, de verdeler in Nederland, is natuurlijk zeer content met deze internationale prijs en de lovende kritiek van de vakjury. “De nieuwe GP1 Biokurk biedt net als alle handvatten uit de Ergon Performance Comfort Serie de beste ergonomie voor handen en polsen. Kurk is een natuurproduct welke antibacterieel, antiallergisch en dus zeer huisvriendelijk is”, aldus marketing medewerker Tom Eilert van Kruitbosch..

De handvatten zijn verkrijgbaar in de maten S en L en voor mountainbike, touring- en stadsfiets. Consumentenprijs:    € 35,95.

Meer nieuws over Ergon en Kruitbosch

Reageer op dit artikel