nieuws

Exclusieve Rabo wielershirts voor Right to Play

algemeen

Exclusieve Rabo wielershirts voor Right to Play

AKMAAR – De renners uit de Rabo Wielerploeg rijden tijdens de Giro d’Italia in speciale wielershirts. Met dit shirt steunen ze de stichting Right to Play. Deze stichting gebruikt de ontelbare mogelijkheden van sport bij de ontwikkeling van kinderen. De exclusieve Right to Play Raboshirts worden gesigneerd door de renners en in mei geveild via www.rabosport.nl. De opbrengst gaat naar Right to Play.

AKMAAR – De renners uit de Rabo Wielerploeg rijden tijdens de Giro d’Italia in speciale wielershirts. Met dit shirt steunen ze de stichting Right to Play. Deze stichting gebruikt de ontelbare mogelijkheden van sport bij de ontwikkeling van kinderen. De exclusieve Right to Play Raboshirts worden gesigneerd door de renners en in mei geveild via www.rabosport.nl. De opbrengst gaat naar Right to Play.

Actie gratis fietsvakantie
Cycletours en AGU zijn partners. AGU-klanten kunnen daarvan mee profiteren. Als dealers tussen 1 maart en 1 juli 2010 een fietsvakantie van Cycletours boeken, maken zij kans om het bedrag van de geboekte vakantie terug te krijgen (met een maximum van € 1.250-).

Actiecode
Het enige dat men daarvoor hoeft te doen is een Cycletour fietsvakantie boeken. Dat zal geen probleem zijn: de fietsvakantieorganisatie heeft meer dan 300 vakanties naar bestemmingen op 6 continenten. Dichtbij of ver weg, sportief of relaxed, alleen of met het hele gezin: keus genoeg.

Bij boeking vermeld de dealer de speciale actiecode, te weten AGU-CT-2010. Dat kan telefonisch aan een van de Cycletours verkoopmedewerkers, of invullen op het boekingsformulier in het veld ´Opmerkingen´. Na 1 juli wordt uit deze boekingen de winnaar getrokken.

Meer over AGU leest u hier

Reageer op dit artikel