nieuws

Tweewieler Studiereis uitverkocht

algemeen

Tweewieler Studiereis uitverkocht

DOETINCHEM – Voor de derde achterenvolgende keer organiseert het vakblad Tweewieler een studiereis naar het Verre Oosten. Deze keer met een totaal nieuwe bestemming: China. De reis vindt plaats van 15 t/m 23 november 2010.

DOETINCHEM – Voor de derde achterenvolgende keer organiseert het vakblad Tweewieler een studiereis naar het Verre Oosten. Deze keer met een totaal nieuwe bestemming: China. De reis vindt plaats van 15 t/m 23 november 2010.

Deze keer is het erg snel gegaan. De inschrijving werd op de FietsVAK geopend en de reis is nu al  uitverkocht. Omwille van de grote vraag is het maximum aantal deelnemers verhoogd tot 43. Meer gaat echt niet, want anders past de groep niet meer in een bus.

Wie zich nu nog aanmeldt komt op de wachtlijst te staan, voor het geval er de komende tijd alsnog iemand afvalt. Verder zijn we voornemens om volgend jaar deze reis naar China te gaan herhalen. Er komt dus nog een herkansing, uiteraard op voorwaarde dat we volgend jaar weer voldoende deelnemers hebben.

KLIK HIER voor alle informatie over de Tweewieler Studiereis 2010.

Reageer op dit artikel