nieuws

Testrijden voor consumenten op Cervélo

algemeen

Testrijden voor consumenten op Cervélo

VALKENSWAARD – Het komende voorjaar bieden Cervélo en Veltec consumenten de kans om een rit te maken op een fiets waar ook professionals als Carlos Sastre, Thor Hushovd, Heinrich Hausler en Theo Bos hun koersen op rijden. Dat doen zij door groots uit te pakken met een groot aantal testweken.

VALKENSWAARD – Het komende voorjaar bieden Cervélo en Veltec consumenten de kans om een rit te maken op een fiets waar ook professionals als Carlos Sastre, Thor Hushovd, Heinrich Hausler en Theo Bos hun koersen op rijden. Dat doen zij door groots uit te pakken met een groot aantal testweken.

De testweken zullen op ruim veertig verschillende locaties in de Benelux plaatsvinden. Voor het complete programma en voor meer informatie over deze testritten, kijk op www.veltec.com. Tevens kunnen consumenten op de Veltec website terecht zich aan te melden voor een testrit.

Voor elke 50ste aanmelding via de Veltec site ligt er een originele gele trui klaar gesigneerd door Carlos Sastre!

Reageer op dit artikel