nieuws

AGU wint Op Pad Outdoor Award

algemeen

AGU wint Op Pad Outdoor Award

ALKMAAR – Het AGU Secco Pro jack met het opvallende horlogevenster is door outdoormagazine Op Pad gekozen tot winnaar van de Op Pad Outdoor Award 2010. In de categorie kleding versloeg het AGU Secco Pro jack het Stretch Ascent jack van Patagonia en de Ruaha trousers van Fjallraven.

ALKMAAR – Het AGU Secco Pro jack met het opvallende horlogevenster is door outdoormagazine Op Pad gekozen tot winnaar van de Op Pad Outdoor Award 2010. In de categorie kleding versloeg het AGU Secco Pro jack het Stretch Ascent jack van Patagonia en de Ruaha trousers van Fjallraven.

Afgelopen donderdagavond werd de prijs uitgereikt tijdens een spannende finale van een door Op Pad georganiseerd gala. Het AGU Secco Pro jack is een opvallend fietsjack, met name door het handige horlogevenster, waardoor de fietser ook in de regen prima op het horloge kan kijken. Het ontwerp van het jack is gebaseerd op de regenjacks die de renners van de Rabo Wielerploegen dragen. De jury was zeer lovend: “Innovatief, goed doordacht, ademend en waterdicht. Met name het horlogevenster (anti-fog) en de klittenbandsluiting zijn opvallende elementen. Een echte uitkomst voor fietsers.”
Het jack is opvouwbaar tot een klein meeneemformaat en voorzien van 3M reflectie en daardoor zeer geschikt voor outdoor en sportieve fietsers. Volgens AGU is het AGU Secco Pro Jack uit voorraad leverbaar in geel en zwart.

Op de foto overhandigt hoofdredacteur van Op Pad Bert Gorissen de Op Pad Outdoor Award aan AGU’s product manager Frank Besseling (midden links) en marketing manager Ronald Groot.

Meer nieuws over AGU

Reageer op dit artikel