nieuws

Vakhandel maakt kennis met nieuwkomers in Starterspaviljoen

algemeen

Vakhandel maakt kennis met nieuwkomers in Starterspaviljoen

ROSMALEN – De FietsVAK wordt niet alleen bemand door fabrikanten en leveranciers, die gerenommeerde merken vertegenwoordigen. Ook nieuwkomers in de branche zijn present en hebben zich verzameld op de Vide, die van bovenaf uitzicht biedt het op Expodome.

ROSMALEN – De FietsVAK wordt niet alleen bemand door fabrikanten en leveranciers, die gerenommeerde merken vertegenwoordigen. Ook nieuwkomers in de branche zijn present en hebben zich verzameld op de Vide, die van bovenaf uitzicht biedt het op Expodome.

“Exposanten die nieuw zijn in de fietsenvakhandel of die nog niet eerder op de FietsVAK gestaan hebben, presenteren zich in het Startetspaviljoen,” aldus Stefan Vernooij, productmanager van de FietsVAK.

“Het is voor deze marktpartijen een laagdrempelige manier om met tweewielerdetaillisten in contact te komen.”

De vide van het Expodome in het Autotron is grotendeels bezet. Niet alleen door het Starterspaviljoen, maar ook door andere exposanten, onder ander van elektrische scooters en elektrische fietsen.

Het loont zeker de moeite om de trap naar boven te nemen en ook deze stands te bezoeken.

Reageer op dit artikel