nieuws

Stormloop op Tweewieler Studiereis 2010

algemeen

Stormloop op Tweewieler Studiereis 2010

ROSMALEN – Er is veel animo op de Tweewieler Studiereis 2010 naar China. Formeel werd de inschrijving op de FietsVAK geopend en aan het eind van de beurs zijn al 26 arrangementen verkocht.

ROSMALEN – Er is veel animo op de Tweewieler Studiereis 2010 naar China. Formeel werd de inschrijving op de FietsVAK geopend en aan het eind van de beurs zijn al 26 arrangementen verkocht.

“Het is werkelijk heen snel gegaan. Dat had ik wel een beetje verwacht, maar het is wel zo prettig dat het dan ook uit komt,” zegt hoofdredacteur Arnauld Hackmann. “We een capaciteit tot 40 man, dus al we in een paar dagen tijd al zoveel aanmeldingen hebben, dan ben ik niet bang dat het snel vol loopt.”

De ondergrens is, net als vorig jaar, 25 deelnemers. Die grens is dus al gepasseerd, zodat de studiereis nu definitief door zal gaan. “Het grappige is dat ANKO Tours, onze reisorganisator, dit al voorspelt had. Zij weten dat China een enorme aantrekkingskracht heeft, zeker met steden als Shanghai en Hongkong in je programma.”

Het reisprogramma staat al een heel eind in de steigers maar is nog niet definitief. Wat wel zeker is, is dat de fabrieken van JD Components, Giant, Shimano en Dahon bezocht worden. Binnenkort komt er meer duidelijkheid over het resterende programma.

KLIK HIER voor alle informatie over de Tweewieler Studiereis 2010.

Reageer op dit artikel