nieuws

SRAM kiest voor Juncker Bike Parts

algemeen

SRAM kiest voor Juncker Bike Parts

VEENENDAAL – Op de Fietsvak, die komend weekend van start gaat, heeft distributeur Juncker Bike Parts groot nieuws: vanaf eind maart gaat Juncker het merk SRAM distribueren in de Benelux. Met de toevoeging van dit topmerk onderdelen aan het assortiment is de groothandel in Veenendaal voortaan in staat het grootste assortiment groepen in de Benelux aan te bieden.

VEENENDAAL – Op de Fietsvak, die komend weekend van start gaat, heeft distributeur Juncker Bike Parts groot nieuws: vanaf eind maart gaat Juncker het merk SRAM distribueren in de Benelux. Met de toevoeging van dit topmerk onderdelen aan het assortiment is de groothandel in Veenendaal voortaan in staat het grootste assortiment groepen in de Benelux aan te bieden.

Het merk SRAM groeit sterk, mede door het feit dat steeds meer fietsfabrikanten ervoor kiezen deze onderdelen op hun fietsen toe te passen. De komende maanden worden door Juncker gebruikt om de voorraden op te bouwen zodat vanaf eind maart met de uitlevering van SRAM gestart kan worden.

Hiernaast gaat Juncker nóg een nieuw merk aanbieden: Campagnolo Sportswear. De zomercollectie 2010 zal vanaf maart door Juncker uitgeleverd gaan worden. Pascal Arts, het gezicht van Campagnolo sportswear, was al actief voor Juncker en heeft nu besloten het merk volledig bij Juncker RS onder te brengen. Hij blijft tevens het belangrijkste aanspreekpunt voor informatie en orders. Maar wordt daarbij voortaan ondersteund door Juncker RS, bereikbaar op +31(0)318 559206 of via rs@juncker.nl. Juncker RS staat voor Juncker Racing Sport, dit is een aparte divisie binnen Juncker waar alle race- en MTB merken zijn ondergebracht.

Dit en nog veel meer nieuws vindt u op onze stand op de Fietsvak. U vindt Juncker op de begane grond van het Expodome Rosmalen, stand nummer BG 303.

Reageer op dit artikel