nieuws

SRAM blijft ook via AGU verkrijgbaar

algemeen

SRAM blijft ook via AGU verkrijgbaar

AMERSFOORT – Naar aanleiding van berichtgeving op tweewieler.nl van 21 januari wil SRAM duidelijk maken dat naast de keuze voor de nieuwe distributiepartner Juncker Bike Parts, AGU gewoon distributeur blijft voor SRAM. Ook het voor de Benelux ingerichte Dealer Service Direct (DSD) programma loopt gewoon door.

AMERSFOORT – Naar aanleiding van berichtgeving op tweewieler.nl van 21 januari wil SRAM duidelijk maken dat naast de keuze voor de nieuwe distributiepartner Juncker Bike Parts, AGU gewoon distributeur blijft voor SRAM. Ook het voor de Benelux ingerichte Dealer Service Direct (DSD) programma loopt gewoon door.

SRAM wil met klem benadrukken dat de nieuwe distributeur in de Benelux markt een aanvulling op de bestaande distributie is en op het productaanbod dat de afgelopen jaren al werd gedaan en nog steeds wordt gedaan door AGU. “SRAM zal blijven samenwerken met AGU als gewaardeerde partner voor de distributie van een aantal interessante programma’s in de toekomst, zoals dat ook met veel succes is gebeurd in het verleden”, aldus Ian Young, European After Market Manager.

De stap om met nog een distributiepartner in zee te gaan, is gedaan wegens de grote groei die SRAM doormaakt binnen de Benelux markt. Die groei heeft er mede toe geleid dat SRAM het ondersteuningsniveau voor de dealers heeft verhoogd met DSD als directe servicefaciliteit vanuit het kantoor van SRAM in Amersfoort.

Reageer op dit artikel