nieuws

Racelijn Vaude aangepast

algemeen

Racelijn Vaude aangepast

VAUDE introduceert in het voorjaar van 2010 een stralend nieuwe racecollectie. Zowel de jacks als de shirts en de broeken heeft de fabrikant onder de loep genomen.

VAUDE introduceert in het voorjaar van 2010 een stralend nieuwe racecollectie. Zowel de jacks als de shirts en de broeken heeft de fabrikant onder de loep genomen. Het resultaat mag er zijn: het technische race-shirt Fission, bijvoorbeeld, heeft een superieure ventilatie, de hoogste UV-beschermingwaarde van UPF 50+ en een optimaal draagcomfort. Ook het lichtgewicht, winddichte en multifunctionele Optic Jacket kent vele voordelen zoals afritsbare mouwen en stretch-mesh inzet op de rug voor een prettig draagcomfort en ventilatie. Van de Elite Bib Pants en de Elite Pants is de zeem helemaal vernieuwd. Qua kleurstelling heeft VAUDE alle items – inclusief de rugzakken – perfect op elkaar afgestemd.

Het Optic Jacket (zie foto) is lichtgewicht, winddicht en multifunctioneel. De armen en het schouderdeel zijn afritsbaar met behulp van twee korte ritsen. Bij de schouderpartij is een inzet uit Strech-Mesh gebruikt om de rug optimaal te ventileren. Het stretchmateriaal zorgt er bovendien voor dat het jack zich tijdens het fietsen comfortabel aan de zitpositie aanpast wat de bewegingsvrijheid ten goede komt. Tevens sluit het jack hierdoor goed aan. De zak op de rug is gelijk de pakzak. Voor de beste zichtbaarheid heeft het Optic Jacket diverse reflecterende elementen. Kleurstellingen dames: white, black, red, violet en sap green. Kleurstellingen heren: white, black, red, citrus, blue en sap green. Adviesverkoopprijs: € 85,-.

Reageer op dit artikel