nieuws

Persoonlijke prijskaartjes printen via Accentry

algemeen

Persoonlijke prijskaartjes printen via Accentry

VEENENDAAL – Accentry, het online bestelsysteem van Juncker Bike Parts, introduceert een handige nieuwe tool voor tweewielerwinkels: het printen van prijskaartjes.

VEENENDAAL – Accentry, het online bestelsysteem van Juncker Bike Parts, introduceert een handige nieuwe tool voor tweewielerwinkels: het printen van prijskaartjes.

Accentry werd afgelopen september al uitgebreid met nieuwe zoekmogelijkheden en prijsinformatie. De nieuwste update biedt ondernemers de mogelijkheid om altijd te beschikken over up-to-date prijsinformatie in de winkel.

Bestellingen in het online winkelmandje worden automatisch weergegeven in het tabblad Prijskaartjes inclusief logo, artikelnummer, barcode en adviesverkoopprijs. Deze instellingen zijn naar wens aan te passen, bijvoorbeeld met een eigen logo of artikelomschrijving. De kaartjes kunnen worden geprint op papier of stickervellen.

Accentry biedt voor Vredestein klanten nog meer goed nieuws: zij kunnen hun actuele spaarsaldo voortaan vinden op de dealerinfo pagina van Accentry. Het bijschrijven van punten gebeurt automatisch aan de hand van de bestellingen die via Accentry worden gedaan. Zorgeloos sparen dus.

Reageer op dit artikel